Sweetdogs Hundepension

Foder

Foder

 

ESSENTIAL FOODS HUNDEFODER ER MÅLTIDER TIL HUNDE — IKKE BARE FODER

Vi bruger ESSENTIAL måltider til hundene i pensionen da vi mener at det er et super godt foder hvor der er tænkt over tingene, læs her et lille overblik over hvad ESSENTIAL selv siger:

Hos ESSENTIAL FOODS er din hunds velvære altid i fokus. Vi har gennem tiden opnået en helt unik viden og erfaring, i forhold til, hvad hundens føde skal indeholde, for at den får det mest optimale ud af tilværelsen. Vores mission er at gøre en forskel og bidrage til, at hunden får et sundere og bedre liv gennem dens spisevaner. Det føler vi simpelthen, at vi er forpligtede til.

Derfor producerer vi heller ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred.

Ernæring er nemlig helt essentielt for din hunds generelle trivsel. 

I vores måltider er intet overladt til tilfældighederne.

Hvert gram og hver ingrediens er nøje udvalgt, og ESSENTIALS-måltiderne indeholder udelukkende ingredienser af høj kvalitet, som vi selv kan stå inde for.

Mantraet ’Du bliver, hvad du spiser’ gælder i lige så høj grad for hunde, som den gør for os mennesker. Og det er vores udgangspunkt for arbejdet med vores produkter.

VORES HUNDEFODER ER IKKE DET BILLIGSTE – OG DET SKAL DET HELLER IKKE VÆRE

Vi ved godt, at vores hundefoder langt fra er det billigste produkt på markedet. Og det har vi det helt fint med.

For når det kommer til hundefoder, og andre fødevarer, så går pris og kvalitet altid hånd i hånd.           

En talemåde hedder, ’Hvad sparet er på hundefoderet, bliver brugt hos dyrlægen’. Så kan du selv overveje, hvor du helst vil bruge dine penge henne.

Du kan købe et udvalg af ESSENTIAL foder her hos os. Se vores webshop for mere: https://sweetdogs.dk/product-category/toerfoder/

 

BARF.

Vi er forhandler af VOM , fra Vom og hundemat Danmark.

VOM serien er et norsk produceret råfoder.
VOM er for folk der ønsker at give sin hund den sundeste og mest naturlige mad. Vi tager vare på vores hunde og vi ved ar det gør du også på din.

Råvarerne, som benyttes i vores VOM serier, kommer udelukkende fra norske slagterier, der er godkendte og kontrollerede leverandører af kød til menneskemad.
Råvarerne, som benyttes i produkterne, er kylling, blandet indmad fra kvæg, lam og svin, komave, laks, okselever, og æg. Alle blandingerne fra Vom og hundemat er tilsat vitaminer og mineraler, som dækker hundens daglige behov.

Foderet består udelukkende af animalske produkter.