Sweetdogs Hundepension

Privatlivspolitik & handelsbetingelser

Privatlivspolitik & handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Sweetdogs.dk
c/o Sweetdogs hundepension
Allan Laban
Saksmosevej 17
7300 Jelling
CVR-nr.: 20200146
info@sweetdogs.dk
+45 50 87 09 11

Produktinformation:
På Sweetdogs.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til sweetdogs.dk via info@sweetdogs.dk

Priser:
Alle priserne er i dansk kroner (DKK) dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. Alle angivne priser er inklusive 25% moms.
Betaling: MobilePay eller forudbetaling via bank.

Reklamation:
Sweetdogs.dk yder ifølge købeloven forbrugere 2 års reklamationsret på fabrikations- og materialefejl (mangler) for varekøb. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Fakturaen skal fremvises til Sweetdogs.dk i forbindelse med anvendelse af reklamationen. Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal ske omgående efter køber har opdaget manglen, hendvendelsen skal ske til Sweetdogs.dk inden rimelig tid. ellers mister køber sin ret til at påberåbe sig manglen.
Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
I tilfælde af fysiske skader på produktet, bedes Sweetdogs.dk informeres om dette senest næste hverdag efter modtagelse, da det letter din bevisbyrde for, at skaden er sket under transporten.
Hvis din pakke viser tegn på skade ved modtagelsen, bedes du nægte at modtage den, eller få posthuset til at påføre, at pakning viste tegn på transportskade.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.
Varen sendes til:
Sweetdogs hundepension
Saksmosevej 17
7300 Jelling

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. I tilfælde af fejl i levering af varer, bedes du kontakte os og sende billedokumentation, hvorefter vi sender en returlabel, så du kan sende den forkerte vare retur. Vi afsender den korrekte vare efter modtagelse.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Sweetdogs.dk’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
Sweetdogs.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for køber.

Fortrydelsesret:
Du har 14 dages fortrydelsesret fra varen er modtaget. Skulle fristen udløbe på en helligdag, lørdag eller søndag forlænges fristen til den førstkommende hverdag. Fortryder du købet, skal du for egen regning returnere varen til sweetdogs.dk, senest 14 dage efter købet. 14 dages fortrydelsesret gælder kun for varer købt i vores webshop.
Efter modtagelsen må du udelukkende håndtere varen eller varerne på en sådan måde, at du kan fastslå varens art, egenskab og funktion. På nogle varer er der ikke fortrydelsesret, eller fortrydelsesretten kan mistes. Du får besked i ordrebekræftelsen, hvis der er varer, hvor fortrydelsesretten ikke gælder.
For at gøre brug af fortrydelsesretten skal du med en utvetydig erklæring give os besked herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen.
Du kan sende en mail til info@sweetdogs.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.
Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
For at du kan gøre brug af fortrydelsesretten, skal varen returneres til sweetdogs.dk, som har udleveret eller afsendt varen. Ved returnering bør du sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, da du selv har ansvaret for varen, indtil sweetdogs.dk modtager den. Det er derfor en god ide at gemme postkvittering el. lign.
Du skal selv betale udgifterne i forbindelse med returnering af varen, når du fortryder.
Det forventes, at du returnerer varen hurtigst muligt efter, at du har givet Sweetdogs.dk besked om fortrydelse. Varen skal sendes retur senest 14 dage efter, at du har fortrudt.
NB! Pakker sendt pr. efterkrav, modtages ikke.

Ingen fortrydelsesret
Frostvare tages IKKE retur
Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.
Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses – eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage.
Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi.
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Ved modtagelse af varen tjekker vi den, hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Varen sendes til:
Sweetdogs.dk
C/o Sweetdogs hundepension
Saksmosevej 17
7300 Jelling

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge GLS eller PostNord pakker. Da det gør det muligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelse.
Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.
Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen, såfremt du samtidig giver os besked om fortrydelsen. Du hæfter dog selv for de udgifter der er forbundet med at varen sendes retur til os.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg til private.

Forbehold for ændringer:
Sweetdogs.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret, om der er sket ændringer.

Fragt
Vil foregå enden med GLS, Postnord eller Dao
Fragtprisen er fra 59 kr. og fri fragt ved køb over 499 kr.
Det vil være muligt at afhente varer på Sweetdogs.dk adresse, Dog kun efter aftale. 

Leveringstider:
Med mindre andet er angivet for den enkelte vare er forventet leveringstid indenfor 3 – 5 dage.

Persondatapolitik
Når du opgiver oplysninger om dig selv til sweetdogs.dk – for eksempel dit navn, din e-mail, din adresse eller dit telefonnummer – håndterer vi dine oplysninger sikkert og meget seriøst.
Sweetdogs.dk registrerer dit navn og din adresse samt faktura i en database i forbindelse med købet. Oplysningerne videregives ikke, men sweetdogs.dk beholder registreringen i fem år. Oplysningerne videregives ikke til trediepart, og anvendes ikke til markedsføring med mindre du har givet samtykke til at modtage fx nyhedsbreve.
Alle persondata gemmes bagved kodeord. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.
Ved betaling med kreditkort sker registrering via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres.

Endvidere vil du også modtage servicemails, herunder påmindelse om forladt kurv, opfølgningsmails, vedr. evt. leveringstider, efter køb på sweetdogs.dk
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Den dataansvarlige på Sweetdogs.dk er Sweetdogs hundepension
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.
Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@sweetdogs.dk.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@sweetdogs.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

COOKIES
Når du besøger Sweetdogs.dk accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille datafil, der lægges på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker, mens du benytter hjemmesiden og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 01.10.2020

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Sweetdogs.dk
Saksmosevej 17
7300 Jelling
E-mail: info@sweetdogs.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)