Sweetdogs Hundepension

Vask & føn

Gå glad i bad…

Trænger din hund til en vask, så bestil vask af hunden mens den er på ferie hos os. Du sparer besværet selv, og ikke mindst rengøringen af badeværelset efter hundevasken. Vi har professionelt udstyr til at give din hund en dejlig vask. Vi anvender sensitive produkter fra Chris Christensen. Hunden vaskes så vidt muligt den dag den skal afhentes eller dagen før.
VIGTIGT : Det er en betingelse at hunden accepterer at vi håndtere den, dvs. hunden skal være venlig overfor os, acceptere at blive berørt under maven, på benene, ved ørerne, mellem bagbenene.
OG HUNDEN SKAL VÆRE FRI FOR FILTRE, DEN SKAL VÆRE NYBØRSTET, JEG KAN IKKE VASKE GENNEM DREADLOCKS (SAMMENFILTRET PELS)

Priser vask:

Lille korthåret hund under 20 kg  200,00 kr.
Lille langhåret hund under 20 kg  400,00 kr.
Stor korthåret hund over 20 kg  300,00 kr.
Stor langhåret hund over 20 kg. 500,00 kr.

Jeg vasker ikke hunde over 40 kg.

Inkluderet i ovennævnte er vask af hunden med håndvarmt vand og shampoo fra Chris Christensen (også velegnet til hunde med allergi og sart hud), tørring med Siccaro tørredækken, tørring med håndklæder samt afsluttende tørring med blower.

En hurtig skyller 100,00 kr.

Inkluderet i en hurtig skyller er skylning med håndvarmt vand på hundens “understel” dvs. ben, mave, bryst mm. Tørring med Siccaro tørredækken og håndklæder. Kan være velegnet fx i det danske efterårs vejr hvor det er vådt og mudderet, eller hvis man gerne vil have at hunden ikke får mudder/beskidte poter, eller … noget helt andet