Sweetdogs Hundepension

Vask & klip

Langhåret??..

Trænger din hund til en klipning, så bestil tid mens den er på ferie hos os. Hunden vil blive klippet i løbet af den tid den bliver passet, når det passer ind i hverdagen.
Du sparer besværet selv, og ikke mindst rengøringen af badeværelset efter hundevasken. Vi har professionelt udstyr til at give din hund en dejlig vask, og en klipning. Vi anvender sensitive produkter fra Chris Christensen.

Jeg klipper kun hunde af lille størrelse, fx.: 
Australian Silky Terrier, Bishon Havanaise, Bishon Frisé, Coton De Tuléar (bomuldshund), Cavalier King Charles Spaniel, Dansk-Svensk gårdhund, Engelsk cocker spaniel, Jack Russel Terrier, Malteser, Mops, Puddel (dværg, mellem), Shih Tzu, Lhasa Apso, West Highland Terrier,
og alle blandinger blandt disse.

Nogle racer skal klippes, andre skal have fjernet underuld (Mops, Dansk-Svensk gårhund, Jack Russel Terrier,…) Og specielt disse racer HVIS de er steriliseret/kastereret. 

VIGTIGT : Det er en betingelse at hunden accepterer at vi håndtere den, dvs. hunden skal være venlig overfor os, accepter at blive berørt under maven, på benene, ved ørerne, mellem bagbenene.
OG HUNDEN SKAL VÆRE FRI FOR FILTRE, DEN SKAL VÆRE NYBØRSTET MED KAM, JEG KAN IKKE VASKE GENNEM DREADLOCKS (SAMMENFILTRET PELS), OG HAR DEN DETTE SÅ BLIVER DET EN NED-KLIP SOM HAR ET TILLÆG PÅ 200 KR. DA DET ER HÅRDT FOR REDSKABER SOM KLIPPEMASKINE OG SAKSE.

Priser:

Ovennævnte hunde : 675 kr.
Dansk-svensk gårdhund & Mops: 575 kr.
Blandinger: 750 kr.

Inkluderet i ovennævnte er vask af hunden med håndvarmt vand og shampoo fra Chris Christensen (også velegnet til hunde med allergi og sart hud), tørring med håndklæder samt afsluttende tørring med blower, klipning efter ønske.

En HURTIG SKYLLER 100,00 kr.

Inkluderet i en HURTIG SKYLLER er skylning med håndvarmt vand på hundens “understel” dvs. ben, mave, bryst mm. Tørring med Siccaro tørredækken og håndklæder. Kan være velegnet fx i det danske efterårs vejr hvor det er vådt og mudderet, her i pensionen går der mange hunde de samme steder så græsset kan blive slidt og med en masse regn, kan det blive til en god gang mudder.
Så vil du undgå at hunden kommer hjem med mudder på maven eller på fanerne så bestil en HURTIG SKYLLER.