Sweetdogs Hundepension

Vigtig info

Gode råd, betingelser og vigtig information

 

BOOKING AF OPHOLD/AFBUD:
Booking af ophold sker enten via du ringer, SMS’er eller sender en mail. Når vi har haft kontakt og du ved om vi har plads, skal et depositum på 380 kr. betales og derefter vil du få en bekræftigelse, enten på mail eller telefonisk. Afbud af, – eller ændringer af opholdets varighed SKAL ske tidligere end 14 dage fra opholdet starter, ellers betales for hele opholdet. Depositum tilbagebetales ikke.

FODER:
Vi fodre med ACANA tørkost, en af de bedste kvalitets foder på markedet. Det dækker hundens behov for korrekt ernæring. Får hunden specialkost eller vil I gerne have at den får sit eget foder,  kan dette selvfølgelig også lade sig gøre, det skal bare medbringes i poser, pakket i portioner. Det giver ikke reduktion i prisen.

BARF:
Bliver din hund BARF fodret, så er det intet problem det kan vi også klare, hvis du ikke selv taget det med , så kan det købes i vores Gårdbutik til vejledende priser.

Giv kun hunden 1/2 portion mad, den dag den skal komme i pension, det gør at den er sulten når vi fodrer, og når hunden tygger frigøres stresshæmmende hormoner, hvilket gør det lettere for den, at falde hurtigere til ro.

POSTKORT:
Vi tager billeder af din hund mens den er her, og lægger på vores facebook side, så du kan følge med i, hvad vi går og laver mens din hund er på ferie.

VACCINATIONER:
Vaccinationsattest/vaccinationbog/pas skal ALTID medbringes. Vi skal have udfyldt/opdateret et  STAMKORT
Din hund skal være gyldigt vaccineret eller have en titertest indenfor de seneste 3 år. Pensionen påtager sig ikke ansvar for smitsomme sygdomme.

FORSIKRING:
Din hund skal være lovpligtigt ansvarsforsikret.
Vi gør opmærksom på at din hund er indleveret for ejerens risiko og regning.

SYGDOM :
Hvis din hund bliver syg under opholdet hos os, vil vi først forsøge at kontakte dig. Hvis vi ikke kan få fat på dig og vi finder det nødvendigt, vil vi kontakte pensionens tilknyttede dyrlæge, for ejers regning.
Pensionen kan give nødvendig medicin hvis den er udskrevet af en dyrlæge og kun til den hund medicinen er udskrevet til.

KENNELHOSTE:
Kennelhoste er nok den mest kendte og frygtede virussygdom blandt hundekenneler og hundepensioner. Kennelhoste er en tilstand – svarende for mennesker til en virusbestemt forkøelse. Og hvor der er mere end 1 hund samlet, er risikoen for at hundene kan smitte hinanden stor. Virussen har en inkubationstid på ml 4-14 dage. Dette gør at det er helt umuligt at forudsige eller udpege en evt. smittebærer. Kennelhoste er som regel helt uskadelig og hvis hunden opfører sig almindeligt, altså spiser og drikker normalt og er feberfri, så er dyrlægebesøg ikke nødvendigt. I perioden hvor hunden hoster SKAL den holdes fra andre hunde.

DIARRÈ:
Diarré er en anden almindelig sygdom blandt hunde og også den er smitsom. Skulle din hund få diarré, vil den blive sat på faste den 1. dag og på 2. dagen vil den få diætkost- bestående at små portioner diætmad flere gange om dagen, og diarré stoppende medicin(Zoolac,Prokolin,Canikur) som vi altid har i vores “hundeapotek”, der vil komme et beløb for det på jeres regning. Skulle hunden på 3. dagen ikke være ovre sin diarré, så vil hunden komme til dyrlæge.

 

Vi glæder os til, at tage rigtigt godt af din hund! – og ingen hunde er for store eller for lille – vi holder af alle størrelser!

 

ALLE HUNDE SKAL FØRES I SNOR PÅ SWEETDOGS’ EJENDOM. LAD VENLIGST HUNDEN VENTE I BILEN TIL DER KOMMER EN FRA PERSONALET HEN TIL JER.